Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Προσαρμοσμένη υποστήριξη στον τομέα της επιλογής σας: Shopify, WordPress, Facebook Ads, Google Ads, Google Search Console, Google Analytics, Instagram, Pinterest, TikTok, SEO.
Φρούτο μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ Hubert Nobis και του μαρμελάδα André Guépratte, αφεθείτε να σας παρασύρει η τέλεια συμμαχία μεταξύ της γαστρονομίας και της πρωτοτυπίας που
προτείνει η μαρμελάδα μας από χόρτο.
Με την εμφάνιση ζελέ, παρασκευάζεται από μια έγχυση χόρτου, στην οποία προστίθεται κρυσταλλική ζάχαρη, 1% πηκτίνη φρούτου και 0,5% βιολογικό συμπυκνωμένο λεμόνι.
Αυτό το πρωτότυπο και φυσικό προϊόν ταιριάζει πολύ καλά για να συνοδεύσει μια πάπια, πολλά τυριά ή μπορεί απλά να απολαύσει σε μια φέτα ψωμί.
Θα είναι ιδανικό για να συνοδεύσει μια πάπια, τυρί ή να απολαύσετε απλά με ένα λευκό τυρί ή σε μια φέτα ψωμί.
Η μικρή του συσκευασία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τους δίσκους τυριών σας, αλλά και για να μπει στα καλάθια σας. Για τις εκδηλώσεις σας (γάμοι, βαπτίσεις...) θα καταφέρει να εκπλήξει και να ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας!
Προσαρμοσμένη υποστήριξη στον τομέα της επιλογής σας: Shopify, WordPress, Facebook Ads, Google Ads, Google Search Console, Google Analytics, Instagram, Pinterest, TikTok, SEO.
Προσαρμοσμένη υποστήριξη στον τομέα της επιλογής σας: Shopify, WordPress, Facebook Ads, Google Ads, Google Search Console, Google Analytics, Instagram, Pinterest, TikTok, SEO.